Greseli frecvente

Cateva greseli frecvente pe care le-am facut toti la un moment dat.

1.Inaltimea gresita a seii

Inaltimea gresita a seii face pedalatul mult mai putin eficient.Pe langa aceasta cauzeaza dureri si boli ale genunchilor.

2. "Baterii" terminate.

Nu cred ca este cineva dintre noi cate sa nu fii simtit cel putin odata pe pielea lui ce inseamna sa ti se gate "bateriile".Aceasta expresie se refera la acel temut moment cand organismul ramane fara energie/apa din cauza ca nu v-ati calculat suficient hrana si apa.Acest factor poate face din ultimii 20km spre casa,o tortura.Pedaland se consuma multe calorii asa ca un Snickers nu va va fii suficient pentru o tura de o zi.

3.Insolatia/arsurile solare.

O tura de o zi este un mod excelent de a te bronza,dar este si un mod prin care te supraexpui la soare.Nu veti regreta niciodata ca v-ati pus crema solara,dar totdeuna veti regreta daca faceti insolatie

4. Mersul pe noapte fara lumini

Daca zici ca "n-am bani sa-mi cumpar far si stop" gandeste-te la toate costurile implicate daca te loveste o masina noaptea.Fara lumini,vei fii totdeauna scos vinovat.

5. Stai toata ziua si te uiti la Turul Frantei si la pedalat mergi mai rar

Din pacate daca te uiti la Turul Frantei n-o sa devii mai antrenat.Asa ca ia bicicleta si iesi din casa,daca vrei ca intr-o zi sa ajungi sa concurezi in Turul Frantei.

6.Obsesia fata de greutatea bicicletei

Mai nou s-a implementat o moda cu bicicletele cat mai usoare,piese tuningate,taiate,gaurite etc.Pana la urma la sfarsitul zilei diferenta o va face cel cu antrenament mai mult si nu cel cu bicicleta mai usoara.

Niciun comentariu: